vrijdag 20 maart 2020

Alles over zonnepanelen tijdens de infoavonden van Greenpower

Zoals bekend worden steeds meer woningen zonder gasaansluiting gebouwd, waardoor zonne-energie steeds meer in trek is. Vandaar dat Greenpower op 3 en 5 maart jl. infoavonden organiseerde voor bewoners van een nieuwbouwproject, om hen meer te vertellen over zonnepanelen, de werking, de mogelijkheden, de soorten, de kosten, de montage en de levering om hen zo te kunnen voorzien van de complete informatie.

Met eigen ogen

Greenpower adviseur Ron Ruipers organiseerde samen met een collega Richard Hövelings deze avond om niet alleen om uitleg te geven, maar vooral om direct te kunnen laten zien met welke zonnepanelen Greenpower werkt, om op die manier de verschillen tussen de panelen te kunnen tonen. Denk aan Poly, Mono, glas-folie of glas-glas panelen.

Het gehele pakket

“Naast het laten zien van de panelen was het voor de bezoekers belangrijk te weten dat wanneer men voor Greenpower kiest, ook de rest goed wordt geregeld”, zegt Ron. En met ‘de rest’ doelt hij op het eventueel inspecteren van de daken vooraf in samenwerking met moederbedrijf Verkoelendak Nederland (al zal dat bij een nieuwbouwproject niet aan de orde zijn), het regelen van eventuele subsidies, het aanvragen van de BTW teruggave, het aanmelden van de installatie bij de netwerkbeheerder, het geven van garanties en het aanbieden van een gratis Solaredge-app om de installatie te monitoren. En of dat nog niet alles is, hebben we ook de mogelijkheid om binnen een (nieuwbouw)project voor de ene woning bijvoorbeeld vier panelen te leveren en voor een andere tien of twintig. Kortom: een complete ontzorging en veel flexibiliteit.

Financieel interessant

Ook kwamen er vragen over het financiële stuk, zoals: Wanneer kom je in aanmerking voor bijvoorbeeld subsidie/BTW teruggave en wanneer niet? Hoeveel kost het laten leggen van zonnepanelen? In hoeveel tijd kun je de gedane investering terugverdienen? Is het verstandig om een duurzaamheidslening aan te gaan of kun je beter zelf investeren in de panelen? Ook deze zaken kwamen ruim aan de orde tijdens de avond.

Meer weten?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen? Neem dan gerust contact op met adviseur Ron Ruipers. Naast particulieren zijn ook eigenaren van bedrijven, vereniging van eigenaren, woningstichtingen, gemeenschapshuizen en overheden van harte welkom met hun vragen.

Ron Ruipers
Functie Adviseur PV systemen.
Tel: 06 29 05 68 13
Email:  ron@greenpowersystems.eu

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.