donderdag 23 januari 2020

Dakbedekking én asbestsanering in één keer goed geregeld

Asbestsanering: het neemt veel uitzoekwerk en tijd in beslag. Gedoe dat Verkoelendak Nederland graag voor je uit handen neemt. Net als het isoleren van het dak, het leggen van zonnepanelen en uiteraard de dakbedekking.

Woning Maasbracht

Onlangs heeft Verkoelendak Nederland het dak van een woning en een schuur in Maasbracht compleet vernieuwd. Van het binnenwerk, het isolatiemateriaal tot aan de goten, de dakbedekking, de zonnepanelen en het regelen van de asbestsanering toe. Slechts een aantal weken waren we bezig. Een totaalklus waar wat ons op het lijf geschreven staat.  

Geen gedoe

Om dit te kunnen bewerkstelligen werkt Verkoelendak Nederland samen met gemeenten, Greenpower Nederland (voor de zonnepanelen) en een aantal vaste asbestsaneringsbedrijven zodat de opdrachtgever maar met één contactpersoon te maken heeft en verder zelf niets hoeft te regelen.  

Onze werkwijze?

Naast particuliere woningen geldt onze totaaloplossing ook voor kantoren, scholen, gemeenschapshuizen, wooncomplexen, universiteiten en bedrijfspanden.  Schroom niet en neem contact met ons op. We leggen onze werkwijze graag aan je uit!  

Bel: 0475 - 58 22 22
E-mail: info@verkoelendak.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.