woensdag 02 januari 2019

De Maasresidentie Roermond: een prachtig project!

Een fenomenaal uitzicht over de Maas is verzekerd wanneer je woont in een van de appartementen of patiowoningen van de Maasresidentie, waar Verkoelendak Nederland in opdracht van Maasveste Berben de dak- en gevelbekleding mocht verzorgen. 

Een bijzondere locatie aan het water

Dat Roermond erg in trek is, blijkt wel aan hoeveel er in korte tijd gebouwd is in en rondom de stad. Zo ook de Maasresidentie die beschikt over 53 appartementen en 14 levensloopbestendige patiowoningen.

Engelman Architecten had naar eigen zeggen als doel gesteld om een bijzondere woonomgeving te creëren, die volop profiteert van de geweldige ligging van het water. Want zo’n mooi uitzicht, dat komt maar zelden voor. Ook voor Verkoelendak Nederland was het mede daardoor een eervolle taak om zowel de dak- als de gevelbekleding te mogen verzorgen, inclusief de geïsoleerde en ventilerende achterconstructie.

Daken en gevels

De patiowoningen zijn voorzien van betonnen dakpannen en de gevels van de appartementencomplexen zijn bekleed met geprepatineerde zinken felsplaatbekleding. Een materiaal dat in opkomst is vanwege zijn duurzame karakter, de moderne uitstraling en het feit dat zink weinig tot geen onderhoud behoeft.

Met de keuze voor zink als gevelbekleding kon Verkoelendak zijn vakmanschap, van het in detail aansluiten van de bekleding op de deuren en ramen, ten volle kon laten zien. Met een mooi, esthetisch geheel als resultaat.

Meer weten?

Bel of mail ons voor meer informatie over dak- en gevelwerkzaamheden of breng een bezoek aan onze showroom zodat je de mogelijkheden en materialen met eigen ogen kunt bekijken.
Bel: 0475 - 58 22 22
E-mail: info@verkoelendak.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.