maandag 29 maart 2021

Green Power Isolatie, onderdeel van Verkoelen Dak Nederland gaat per 1 maart 2021 zelfstandig verder

Geachte relatie,

Met enige trots willen wij u graag informeren dat Green Power Isolatie, onderdeel van Verkoelen Dak Nederland, per 1 maart 2021 zelfstandig verder gaat.

In 2011 startte Jos Verkoelen, eigenaar van Verkoelen Dak Nederland, samen met Berke Westenberg, Green Power Isolatie. Vanaf het begin een groot succes. Na het overlijden van Jos in augustus 2019 is een plan opgesteld hoe Verkoelen Dak Nederland zich verder wil ontwikkelen. Lillian Verkoelen heeft het roer inmiddels overgenomen en wil zich maximaal richten op dakbedekking en zonnepanelen/zonnedaken.

Green Power Isolatie en Inderhees (kozijnen en zonwering) zal door de aandelenovername van Berke Westenberg, met focus op duurzaamheid en groei, zelfstandig worden voortgezet. Zowel Lillian als Berke willen u als relatie van Verkoelen Dak Nederland en/of Green Power Isolatie bedanken voor het gestelde vertrouwen en streven naar een verdere continuering van de samenwerking.

Verkoelen Dak Nederland en Green Power Zonnepanelen

Door de verkoop kan Verkoelen Dak Nederland een duidelijke strategie en visie ontwikkelen om met focus te kunnen groeien op het gebied van dakbedekking en zonnedaken en de kwaliteit van de dienstverlening hoog houden. Ons concept is en blijft “professioneel in totale dakzorg”. En met het bedrijfsonderdeel Green Power Zonnepanelen bieden wij een totale dienstverlening die op het gebied van dakbedekking en zonnepanelen hand in hand gaan.

Green Power Isolatie en Inderhees

Het verbeteren van het leefklimaat is een continu proces, daar zal Green Power Isolatie in mee ontwikkelen. Green Power Isolatie gaat zich verder ontwikkelen als een innovatief isolatie bedrijf, waarbij een continue ontwikkeling van nieuwe methoden en systemen, in samenwerking met de grotere leveranciers van isolatiematerialen en opdrachtgevers, centraal zal staan. Een van de eerste ontwikkelingen is dan ook een systeem om oudere isolatie te verwijderen en te vervangen door betere, nieuwere materialen.

Ook het traditionele isoleren tijdens nieuwbouw, is in ontwikkeling. Niet meer isoleren tijdens het metselwerk, maar naderhand isoleren levert niet alleen tijd en geld, maar ook verbeterde isolatiewaarden op. Ook hier heeft Green Power Isolatie, diverse eerste revolutionaire referentie projecten met succes uitgevoerd. Met de focus op duurzaamheid en groei zal Berke Westenberg het bedrijf voortzetten.

Aangezien de huidige locatie op het Beegderveld in Beegden te klein is voor de vier bedrijven, zullen Green Power Isolatie en Inderhees vanaf 1 mei 2021 een nieuwe eigen huisvesting betrekken.

Verkoelen Dak Nederland
Green Power Zonnepanelen

Meer informatie:
Lillian Verkoelen    
Tel.: 06 52 58 58 31

Beegderveld 5
6099 NC Beegden
(0475) 58 22 22
info@verkoelendak.nl
www.verkoelendak.nl

Green Power Isolatie
Inderhees

Meer informatie:
Berke Westenberg
Tel.: 06 41 50 25 26

per 1 mei:
Fahrenheitstraat 10
6003 DC Weert
(0475) 58 22 22
info@greenpowerisolatie.eu
info@inderhees.nl
www.greenpowerisolatie.nl
www.inderhees.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.