vrijdag 02 november 2018

Hotel Valies voorzien van ‘Verkoelen dak’

Verkoelendak Nederland mocht de daken van het nieuwe Hotel Valies in Roermond verzorgen.

Deze platte daken voldoen aan de huidige normen voor isolatiewaarde en zijn van bitumineus materiaal gemaakt. Iets dat perfect past bij de luxueuze uitstraling van het binnenkort te openen familiehotel.

Hotel en appartementen

Valies zal hét familiehotel van de stad worden waar je dagenlang kunt vertoeven. Met circa 56 kamers, een restaurant, een ondergrondse parkeergarage, een kinderdagverblijf en een heleboel winkels op loopafstand, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik. En of dat nog niet genoeg is zijn er ook nog eens 30 luxe appartementen gerealiseerd, voor wie langer wil verblijven in deze bruisende stad.  Ook wat betreft de appartementen heeft Verkoelendak Nederland, in opdracht van aannemersbedrijf Schroen, het dakwerk voor zijn rekening genomen.

De keuze voor bitumineuze dakbedekking

De daken van het nieuwe hotel (en straks ook voor de appartementen) zijn van het materiaal bitumineus gemaakt. Een zeer geschikt en gangbaar materiaal voor complexe dakvormen dat ook nog eens duurzaam te verwerken is. Bij Hotel Valies bekleedt de bitumineuze dakbedekking vooral platte daken.

Thuiswedstrijd

Dat dit project als een thuiswedstrijd voelt, is niet gek gezien het feit dat Verkoelendak Nederland op enkele kilometers afstand gevestigd zit. Iets dat de mannen alleen maar mooi vinden, want zo kunnen zij op hun manier een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het geliefde Roermond. En dat is niet de eerste keer. Ook mocht Verkoelendak Nederland de daken van het nieuwe gedeelte van het Designer Outlet verzorgen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.