vrijdag 15 mei 2020

Leistenen daken en gevels voor Hof van Reinald in Valkenburg

“Heerlyk wonen in hartje Valkenburg”, zo luidt de slagzin van Hof van Reinald waar Verkoelendak Nederland in opdracht van BAS bouw ruim twintig daken van appartementen  mag verzorgen. Dit keer geen standaard nieuwbouwproject, maar een authentieke woonbeleving met klinkerstraatjes, intieme hofjes en natuurstenen gevels.

Kwaliteitsklasse onderstreept

Als je aan Valkenburg denkt, dan denk je automatisch ook aan mergelsteen. En dat is precies waar enkele van de woningen op het Hof van Reinald van gebouwd worden. Helemaal in de stijl van toen. Inclusief natuursteen leien daken en zinken afwerkingen van de dakkapellen van Verkoelendak Nederland die de kwaliteitsklasse onderstrepen. Want naast dat leisteen smaakvol oogt, is het ook nog eens milieuvriendelijk, eenvoudig in onderhoud en duurzaam. In dit geval zijn er Spaanse leien toegepast uit de Samaca groeve.

Niet alleen daken, ook gevels

Echter worden niet alleen de daken van de woningen van leisteen voorzien, maar ook de gevels wat extra luxe oogt en perfect past binnen de authentieke stijl van de wijk die op loopafstand van winkels, restaurants en het station ligt.

Monumentale panden, kerken, kloosters en kastelen

Naast de daken van nieuwe appartementen en woningen is leisteen bij uitstek geschikt als dakbekleding van monumentale panden, kerken en kloosters en kastelen.  Vaak liggen er al leien daken op maar na heel wat jaren kan het zo verouderd zijn dat nieuwe bekleding een vereiste is, zoals bij het torentje van de Dionysius kerk in Schinnen of de daken van het Bernadinus college in Heerlen dat we in het afgelopen jaar gerenoveerd hebben.

Weten hoe we dit aanpakken?

Bel: 0475 - 58 22 22 of stuur een e-mail naar info@verkoelendak.nl om meer over onze werkwijze te weten te komen of om een afspraak in onze showroom in te plannen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.