maandag 22 november 2021

Luxe daken voor luxe appartementen

Wonen in het Annapark in Venray, het lijkt wel een sprookje! Diverse (monumentale) complexen die gerevitaliseerd worden tot luxe koop- en huur appartementen. Zo ook de complexen Jozef en Pieter waar Verkoelendak Nederland aan de slag is met het dak. Als kers op de taart krijgen ook de erkers een geheel nieuwe uitstraling door middel van een koperen dak!

Wonen in weelde

Het complex Jozef is al af. Complex Pieter volgt begin 2022. Beide complexen ademen een en al weelde. Zo hebben de appartementen in het complex hoge plafonds, visgraatmotief vloeren, Franse balkons, ruime trappenhuizen en zijn ze omsloten door tuinen met prachtige kastanjebomen.

Pannendaken, platte daken en zinken goten

Wat betreft de daken, blijft het oorspronkelijke pannen dak van de wooncomplexen in Venray zoveel mogelijk in tact. Alle pannen worden zorgvuldig nagekeken, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd zodat het er weer piekfijn uitziet. Defecte pannen worden vervangen door pannen die aan de binnenzijde van het complex zaten, zodat alles één en dezelfde uitstraling geniet.  

De platte daken krijgen nieuwe bitumen dakbedekking, inclusief dakisolatie en ook worden alle zinken goten en hemelafvoeren vervangen.

Koperen daken voor de erkers

Als er iets een hoogstaande uitstraling heeft, is het wel koper! Een edelmetaal dat vanwege de kosten niet zo vaak toegepast wordt, maar daarentegen wel de show steelt.

Koper is uniek. Doordat het oxideert krijgt het steeds een andere kleur (van oranjerood tot uiteindelijk kopergroen). Daarnaast veroudert koper niet, gaat het levenslang mee en behoeft het vrijwel geen onderhoud.

Het toepassen van koper als dakbedekkingsmateriaal is een klus die niet iedere dakdekker in huis heeft maar die wij bij Verkoelendak Nederland graag met beide handen aanpakken. En zie hier het resultaat.

Meer weten?

Wil je meer weten over het toepassen van koper als dakbedekking, over het renoveren van daken of heb je een andere vraag? Bel of mail ons en zie wat er mogelijk is!

Bel: 0475 - 58 22 22
E-mail: info@verkoelendak.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.