maandag 11 november 2019

Prefab torentje voor in het Outlet Center

Van niets naar een complete toren. In twee weken tijd. Zonder enige overlast. En mét dakkapel, leien bekleding en mooie piron. We hebben het over het torentje dat Verkoelendak Nederland onlangs volledig op de begane grond maakte om vervolgens ’s avonds na sluitingstijd op de Calvin Klein winkel in het Outlet Center in Roermond te plaatsen.

Een nieuwe manier van werken

Iets dat volledig vooraf in de werkplaats gemaakt wordt en daarna ter plaatse op de begane grond gemonteerd wordt, heet prefab: een relatief nieuwe manier van werken. Vroeger werd zoiets nooit gedaan, maar vandaag de dag wil men weinig overlast hebben en snel resultaat zien. Ook het Outlet Center in Roermond had deze eisen en dus monteerde we de houten constructie ter plaatse op basis van een stalen ringbalk die aannemer Willemen Construct N.V. had geleverd, om het vervolgens ’s avonds op het dak te tillen waar het nu al een tijdje schittert.

Het hele pakket

Een andere, veelgehoorde eis bij het maken van zulke torentjes is het kunnen bieden van het hele pakket voor zowel het maken van een (houten) onderconstructie, de dakkapel en het bekleden van het dak , zodat er maar één aanspreekpunt is en er snel geschakeld kan worden. Dit betekent dat Verkoelendak Nederland alles zelf heeft gedaan en gemaakt. Ook de pannen daken en de platte daken van de verbouwing van de Tommy Hilfinger winkel hebben we verzorgd.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze prefab mogelijkheden? Of heb je een andere vraag over dakbedekking? Schroom niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Bel: 0475 - 58 22 22
E-mail: info@verkoelendak.nl

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.