dinsdag 30 april 2019

Samenwerking zonnepanelenleverancier en dakdekker werpt zijn vruchten af

Soms heb je van die projecten waarbij twee disciplines mooi samenkomen, zoals bij Truck Support te Venlo waarbij Verkoelendak Nederland het dak eerst grondig inspecteerde op slijtage en eventuele gebreken, waarna Green Power Nederland het stokje overnam en 720 zonnepanelen vakkundig monteerde. En dat is niet het enige, er waren nog veel meer voordelen!

Steeds meer bedrijven aan de zonnepanelen

Steeds meer bedrijven besluiten een PV – Installatie op hun daken te plaatsen. En dat is niet gek, want in zonnepanelen investeren betekent een investering die in principe altijd wordt terugverdiend, waardestijging van het bedrijfspand door een gunstiger energielabel, minder afhankelijkheid van stijgende energieprijzen en lagere energielasten. Redenen genoeg dus om over stag te gaan!

Dak inspectie

Eén van de redenen om (nog) geen zonnepanelen te leggen is wanneer het een oud of versleten dak betreft. Want zeg nu zelf… Je wilt toch ook niet investeren in gloednieuwe zonnepanelen terwijl het dak nog maar een paar jaar mee kan?

Het is daarom dat wij niet alleen de zonnepanelen leggen, maar ook van tevoren vakkundig kijken naar de status van het dak.  Hoeveel slijtage heeft het dak? Hoe zit de dakconstructie in elkaar en hoe lang gaat de dakbedekking nog mee? Wat is de kwaliteit van de dakbedekking? Van de afvoering? De lichtstraten? De isolatie? Al dat soort zaken nemen we mee, zodat je altijd weet waar je aan toe bent voordat de panelen gelegd worden. En indien nodig, kunnen we ter plekke zaken repareren als dat nog mogelijk is.

Canadian Solar zonnepanelen

Dan de zonnepanelen. Voor platte daken maken wij bij voorkeur gebruik het merk Canadian Solar met halve cel technologie. Waarom? Canadian Solar staat met hun zonnepanelen genoteerd als 5e beste producent, waarbij prijs en kwaliteit voorop staan.

Bij Truck Support zijn de zonnepanelen uitgerust met een omvormer systeem met één optimizer per twee panelen . Omdat de panelen volgens het Oost-West systeem zijn gelegd wordt de opbrengt van het dak gemaximaliseerd.


Monitoring

Nadat de zonnepanelen zijn gelegd krijgt de bedrijfseigenaar en/of gebruiker nog iets moois mee in de vorm van een monitoringspakket, waarmee hij precies kan monitoren hoeveel energie de zonnepanelen per dag, per maand, per jaar of op welke termijn dan ook, opleveren.

Meer weten?

Meer weten over wat de samenwerking tussen Verkoelendak Nederland en het dochterbedrijf Green Power Nederland voor jouw bedrijfspand kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We laten je graag de mogelijkheden zien!

Bel: 0475 - 58 22 22
E-mail: info@verkoelendak.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.