vrijdag 12 maart 2021

Verkoelendak Nederland aan de slag voor ING Bank Maastricht

In hartje Maastricht mag Verkoelendak Nederland samen met het bouwteam van Hurks Onderhoud & Retail aan de slag voor de vernieuwing van het pand van de ING Bank. Zowel de hellende daken als de platte daken worden geheel vervangen en ook de rest van het gebouw wordt – zowel van binnen als van buiten – in een nieuw jasje gestoken.


Statig voorkomen

Het aan ’t Vrijthof gelegen pand van de ING Bank heeft een statig voorkomen. Iets dat het bouwteam ook na de renovatie graag behouden ziet. Voor de rest zal vrijwel alles anders worden, waaronder ook de daken. Eén van de gebouwen heeft een monumentale status, wat inhoudt dat er zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat teruggebracht dient te worden.

Natuursteen leien dak

Wat betreft de daken is dat geen enkel probleem. De oude leien op het circa 500 m² dak worden vervangen door nieuwe natuursteen leien, afkomstig uit de Samaca groeve in Spanje. Deze leien hebben een lange levensduur en passen perfect bij de koperen kleur van de goten en het dakkapel, die ook vervangen zullen worden door Verkoelendak Nederland.


Mooie samenwerking

Bijzonder aan dit project is de goede samenwerking. Geen aanbesteding dit keer, maar een team van specialisten dat zorgvuldig door Hurks Onderhoud & Retail bij elkaar gebracht is om samen het beste resultaat te verwezenlijken. Zo komt het dat Verkoelendak Nederland al sinds de start van het project, vorig jaar zomer, mocht meedenken om de daken zowel kwalitatief goed als duurzaam te maken. En waar het met veel plezier medio maart mee start. Daarover later meer!


Heb je een vraag?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van natuursteen leien daken of andere materialen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail of kom een keer langs in onze showroom in Beegden (Limburg). We helpen je graag verder!

Bel: 0475 - 58 22 22
E-mail: info@verkoelendak.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.