woensdag 16 oktober 2019

Verkoelendak Nederland houdt koers

Jos Verkoelen was pas 50 jaar toen hij op 13 augustus jongstleden overleed. Sinds 2000 was hij eigenaar van Verkoelendak Nederland en later ook van Green Power en Inderhees. Zijn echtgenote Lillian heeft besloten het bedrijf voort te zetten en volgt hem daarmee op als directeur. “We gaan door”, zegt ze. “We hebben een prachtig team om ons heen en samen staan we sterk.”

Een sterke toekomstvisie

Wie Jos een beetje kende, weet dat hij een man van de toekomst was. Altijd aan het bedenken hoe iets beter of anders kon. Jos ging uitdagingen niet uit de weg, sterker nog: hij greep ze met beiden handen aan. Het hebben van een eigen lange termijn visie, was zijn kracht. En met die kracht gaan wij door! 

Overname

Echtgenote Lillian Verkoelen besloot na het overlijden van Jos het bedrijf over te nemen zodat het door kon gaan. “We staan sterk, we hebben een mooi bedrijf, een prachtig team en veel vakmanschap”, zegt ze trots. “Verkoelendak Nederland is een begrip geworden in Nederland. We gaan verder in zijn geest, die van onze vaders en van alle mensen die dit bedrijf gemaakt hebben tot wat het al jaren is: een degelijk familiebedrijf”.

Mooie projecten

Dat er door wordt gegaan is duidelijk! Zo worden er momenteel onderhoudswerkzaamheden aan de Martinuskerk in Venlo gedaan, nieuwe daken op een school in Heerlen gelegd, verbouwingen aan het Outlet Center in Roermond verricht, prachtige daken op diverse particuliere woningen gelegd, renovatiewerkzaamheden aan een appartementencomplex uitgevoerd en zoveel meer!

Ook de contactpersonen blijven dezelfde. Deskundigheid en vertrouwen staan voorop.

Haar achtergrond

Lillian Verkoelen is 47 jaar en daarvan was zij 30 jaar samen met Jos. De serieuze verkering met Jos wijzigde haar oorspronkelijke carrièreplannen. Op advies van haar vader Ad Hendriks, die zelf 25 jaar bij Verkoelendak Nederland werkzaam was, volgde ze bouwkundige opleidingen. Haar vader zei: “Als je samen een bedrijf wilt voeren, moet je zorgen dat je er verstand van hebt” en zo geschiedde.

Bovendien zijn Jos en Lillian beiden opgegroeid met daken. Thuis ging het nergens anders over. Naast de bouwkundige opleidingen volgde Lillian ook vele andere cursussen om haar horizon te verbreden. Samen met Jos kreeg zij vier kinderen, die hun leven op vele manieren verrijkten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.