woensdag 02 december 2020

Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd

Verkoelendak Nederland mocht onlangs twee erkers van een kinderdagverblijf bekleden met zink. Zowel het dak als de gevel werden onder handen genomen met een prachtig resultaat als gevolg!

Kleine project, groot effect

Ook dit soort kleinere projecten zijn voor Verkoelendak Nederland de kersen op de taart. Het vakmanschap (met kleine hoeken, gekke vormen) en het kunnen adviseren van specifiek materialen, inclusief het leggen van de isolatie en de onderconstructie, komen bij een project als deze helemaal tot z’n recht. Met een mooi geheel als resultaat!

Zinken dak- en gevelbekleding

Zink is een uiterst duurzaam materiaal dat jarenlang goed blijft en een tijdloos karakter heeft. Het zink (kleur Nova van NedZink) is middels een felssysteem, waarbij de felsbanen als het ware in elkaar gevouwen worden, aangebracht op het dak en op de gevel zodat het allemaal 100% waterkerend is. Dit uiteraard nadat de huidige dak- en gevelbekleding was verwijderd. Ook de onderconstructie werd opnieuw aangepakt, waarbij rekening is gehouden met de bijbehorende ventilatie.

Naast de erkers heeft Verkoelendak Nederland in een eerder stadium ook het platte dak van het kinderdagverblijf gerenoveerd met bitumineuze dakbedekking en hierbij ook extra isolatie aangebracht naar huidige maatstaven.

Wil je meer weten?

Wil je weten met welk materiaal jij de erker, uitbouw, dak of gevel van je woning of kantoor het beste kunt laten bekleden en waar je rekening mee moet houden? Of heb je een andere vraag omtrent dak- en gevelbekleding? Schroom dan niet deze te stellen, we helpen je graag verder!

Bel: 0475 - 58 22 22
E-mail: info@verkoelendak.nl

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.