dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dak vervangen

Een dak vervangen kost veel tijd en moeite, dit is wat de meeste mensen denken wanneer ze het woord dak vervangen horen. Echter, hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Wanneer u tijd en moeite investeert in het zoeken naar een goede dakspecialist in de buurt, dan kunt u uitkomen bij Verkoelen Dakspecialisten. Deze dakspecialist vervangt daken vanaf 1922 en is dus al meer dan 90 jaar ervaren in het vak. Wij bieden u graag een zorgeloos maat op dak, en bieden 10 jaar water dichtheidsgarantie.

Wanneer u de stap heeft gezet om uw dak te laten vervangen en een offerte wilt aanvragen, dan kunt u contact opnemen met Verkoelen Dakspecialisten op het telefoonnummer 0495-543000. Wij noteren uw gegevens en zorgen ervoor dat de aanvraag wordt doorgezet naar de juiste afdeling. Na opname en wanneer u de offerte heeft ontvangen, kunt u uw keuze altijd nog bevestigen of laten hoe het is.

Heeft u de keuze gemaakt om uw dak te laten vervangen door Verkoelen Dakspecialisten? Dan heeft u de juiste keuze gemaakt. Bij Verkoelen Dakspecialisten zijn alle dakdekkers in staat om uw dak op juiste wijze te vervangen zodat u er de komende jaren niet meer naar om hoeft te kijken.

 

 

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.