dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakdekker

Dakdekker hoor je vaak, maar wat houdt zo’n beroep precies in? Bij Verkoelen Dakspecialisten werken verschillende dakdekkers, elk bij verschillende afdelingen. Je hebt namelijk Vlakke daken, Hellende daken en Service & Beheer. Alle dakdekker die werkzaam zijn binnen Verkoelen Dakspecialisten, zijn daarom gespecialiseerd in bepaald soort daken. Bij Verkoelen Dakspecialisten is resultaatgericht samenwerken belangrijk en leveren wij uitstekend vakmanschap door ervaren Dakspecialisten. Het bedrijf Verkoelen Dakspecialisten, wat een van de oudste dakdekkersbedrijven van Nederland is, geeft vrijblijvend dakadvies.

Verkoelen Dakspecialisten biedt renovaties en reparaties aanbieden. Bij Verkoelen Dakspecialisten zijn er verschillende afdelingen aanwezig, die gespecialiseerd zijn in verschillende daken. De dakdekkers van Verkoelen werken door heel Limburg en gedeeltelijk Brabant, onze Verkoelen Dakspecialisten en Dakbehoud bussen zal je dan ook regelmatig spotten in het verkeer, geparkeerd in uw omgeving of via onze facebook Verkoelen Dakspecialisten. Bij Verkoelen Dakspecialisten vinden we veiligheid op het dak erg belangrijk, bij onze afdelingen Vlakke daken, Hellende daken en Service en Beheer raden wij onze onderhoudscontracten daarom ook aan om valbeveiliging te laten plaatsen op het dak. Zodat er ten alle tijden veilig gewerkt kan worden op het dak. Dit is natuurlijk belangrijk voor het bedrijf zelf en voor de Dakspecialisten bij Verkoelen Dakspecialisten.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.