dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakdekkersbedrijf

Voordat je contact opneemt met een dakdekkersbedrijf, zoek je natuurlijk eerst via google naar hun website. Op deze website krijg je namelijk alvast een eerste indruk, en kun je misschien reviews lezen. Uit deze reviews kun je opmaken hoe een bedrijf te werk gaat, en of de vorige klanten tevreden zijn over de werkzaamheden die het dakdekkersbedrijf heeft uitgevoerd. Op de site van dakdekkersbedrijf Verkoelen Dakspecialisten, vind je verschillende informatie over het bedrijf. Zo lees je over verschillende onderwerpen, zoals ‘Van historie naar het heden’ en referenties van Verkoelen Dakspecialisten.

Zo vind je informatie over werkzaamheden, daken, onderhoud, veiligheid, innovatie en kwaliteit. Je ziet direct bovenin het contact staan, de service vraag en openstaande vacatures binnen dakdekkersbedrijf Verkoelen Dakspecialisten. Bij het onderwerp contact vind je al onze contactgegevens. Bij het onderwerp service vraag, kun je als bestaande klant een reparatieverzoek indienen. Dit komt dan direct terecht bij onze afdeling Service & Beheer. Deze afdeling neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Bij het onderwerp vacatures, vind je alle openstaande vacatures van dit moment. Heb je interesse in een van deze vacatures? Reageer dan direct, of neem contact op met Verkoelen Dakspecialisten. Wij zijn namelijk altijd opzoek naar hard werkende dakdekkers en werknemers, die ons team goed kunnen aanvullen.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.