dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakpannen vervangen

Dakpannen vervangen of een renovatie laten uitvoeren aan uw Hellend dak? Zoek niet verder en neem direct contact op met Verkoelen Dakspecialisten. Bij dit dakdekkersbedrijf, wat al 90 jaar ervaring heeft in daken, bent u op het juiste adres aanwezig. Wij ontzorgen u van begin tot eind en vinden het belangrijk een goede communicatie te hebben.

Wanneer u uw dakpannen wilt laten vervangen, heeft u keuze in verschillende soorten dakpannen. Zo heeft u namelijk pannenbedekking, leienbedekking, asbest saneren en zink- en koperwerken. Op onze site kunt u informatie vinden over deze dakbedekkingen, ook kunt u altijd advies vragen aan onze medewerkers bij Verkoelen Dakspecialisten. Wij helpen u graag.

Bij Verkoelen Dakspecialisten vinden wij een goed advies uiterst belangrijk, wanneer u uw dakpannen wilt laten vervangen door deze dakspecialist is het natuurlijk vanzelfsprekend dat u weet waar u aan toe bent. Wij bij Verkoelen bieden u namelijk een nieuw dak op maat en verlengen de levensduur van uw dak. Wanneer u uw dak wilt laten renoveren of de dakpannen wilt laten vervangen, heeft u de keus om eventueel zonnepanelen te laten plaatsen. Wanneer u dit aangeeft tijdens uw offerteaanvraag, komt dit direct in orde.

Verkoelen Dakspecialisten biedt u een zorgeloos dak op maat en staan elke maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 voor u klaar.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.