dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakrenovatie

Een dak biedt bescherming, het is daarom ook uiterst belangrijk dat een dak in goede staat is. Wanneer dit niet het geval is, is de kans op lekkages groot. Het is daarom ook belangrijk om de staat van uw dak goed in de gaten te houden, en indien nodig een dakrenovatie uit te laten voeren door Verkoelen Dakspecialisten. Bij deze dakspecialist zijn wij gespecialiseerd is het renoveren van Vlakke daken en Hellende daken. Wanneer u opzoek bent naar een dakspecialist die een “zorgeloos dak op maat” aanbiedt, dan bent u bij Verkoelen Dakspecialisten aan het juiste adres voor een dakrenovatie.

Wanneer u een dakrenovatie wilt laten uitvoeren, bel dan gerust naar Verkoelen Dakspecialisten. Wij staan u elke dag van 08:30 tot 17:00 te woord via telefoon en e-mail. Via deze twee wegen kunt u altijd een offerte aanvragen. Wij noteren al uw gegevens en zetten dit door naar de desbetreffende afdeling. Deze afdeling neemt contact met u op om een afspraak in te plannen. Deze offerteaanvraag kunt u vrijblijvend accepteren of afwijzen.

Wanneer wij renoveren staat goede communicatie en afstemming centraal, niet alleen met u maar om met de omwonende van uw woning. Hierdoor voorkomen wij ongewenste problemen. Bij Verkoelen Dakspecialisten voeren wij een dakrenovatie altijd uit met een glimlach.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.