dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Dakspecialist

Is uw dak toe aan vervanging , bent u bezig met het bouwen van een woning of heeft u simpel weg dakadvies nodig van een ervaren dakdekkers bedrijf? En zoekt u een Dakspecialist die gespecialiseerd is in verschillende soorten daken en u een dak op maat wilt leveren? Zoek niet langer verder, en neem contact op met Verkoelen Dakspecialisten. Bij deze Dakspecialist bent u op het juiste adres! Deze Dakspecialist neemt al uw zorgen weg en biedt een zorgeloos dak voor iedereen.

Verkoelen Dakspecialisten is een ervaren dakdekkersbedrijf voor al uw platte daken, hellende daken in zowel nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie. Het familiebedrijf is een van de oudste Dakspecialisten van Nederland en is al sinds 1922 actief in Zuid-Nederland. Een Dakspecialist bij u in de buurt dus! De dakdekkers die werkzaam zijn binnen Verkoelen Dakspecialisten, zullen u waar nodig volledig ontzorgen. Van initiatief en engineering tot de uitvoering en nazorg. Verkoelen Dakspecialisten is aangesloten bij de landelijke Dakbehoud Nederland, dus voor het onderhouden van uw dak bent u ook op het juiste adres, met een jaarlijks onderhoud verlengen we de levensduur van de dakbedekking en voorkomen we lekkages. Wanneer u bestaande klant bent binnen Verkoelen Dakspecialisten, wordt u altijd geholpen wanneer u een lekkage heeft of wanneer er een reparatie uitgevoerd moet worden.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.