Milieu

Duurzaam ondernemen is bij ons aan de orde van de dag.

Met bewuste aandacht voor onze leefomgeving richten wij ons op duurzaam ondernemen. Dat doen we niet alleen binnen onze eigen bedrijfsvoering met de aanleg van een eigen milieustraat waar wij alle afvalmaterialen gescheiden afvoeren. Ook maken we gebruik van zonne-energie voor onze eigen kantoren. Bovendien rijden onze vertegenwoordigers in elektrische auto’s.

Daarbij bieden wij duurzame dakoplossingen aan zoals groendaken, zonnedaken en zijn we tevens sterk in (na-)isolatie.

Toekomstvisie

Verkoelendak Nederland onderscheidt zich niet alleen door haar jarenlange ervaring en expertise op het gebied van daken en passief bouw. Wij nemen een voorsprong op de toekomst. De manier van bouwen en renoveren zal steeds meer volgens de zogeheten passiefnorm zijn. Dat wil zeggen dat een woning of bedrijfspand vrijwel geen energie verbruikt of zelfs energie oplevert. Met onze vakkennis over dakbedekking, (na-)isolatie en zonnepanelen zien wij hier een grote rol voor ons weggelegd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.