Nieuwbouw

Verkoelendak Nederland is een uitstekende partner als het gaat om nieuwbouw.

Verkoelendak Nederland is reeds voor vele opdrachtgevers in de bouw een betrouwbare partner. In opdracht van verschillende woningbouwcoöperaties, aannemers en particulieren hebben wij al vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Bovendien beperken wij ons niet tot het dak alleen maar nemen bijkomende werkzaamheden zoals een houten dakconstructie, voeg- en schilderwerk ook direct mee. Wij werken en denken daarbij altijd in totaaloplossingen.

Verkoelendak Nederland heeft voor alle soorten nieuwbouwdaken passende dakbedekking. Als allround dakbedekkingsbedrijf realiseren we dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Voor ieder dak bieden wij de perfecte oplossing! Wilt u alvast inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij materialen en projecten, of bezoek onze showroom in Beegden. Wij vertellen u graag meer.


Vrijblijvende offerte

Wij maken op basis van bestek en tekeningen graag een vrijblijvende offerte op maat. Daarbij gaan wij uit van de nieuwste mogelijkheden en technieken. Ons uitgangspunt is een duidelijke offerte met een all-in prijs. Voor eventuele tekortkomingen in bestek en tekeningen worden alternatieven gemaakt. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze werkzaamheden voeren wij veelal uit met vaste relaties. Goede werkvoorbereiding en een strakke planning zijn essentieel. Zo zorgen wij ervoor dat we ieder nieuwbouwdak binnen de gestelde termijn aan u opleveren.


Verkoelendak Nederland & Green Power Zonnepanelen

Duurzaam bouwen en duurzame energielabels zijn onlosmakelijk aan nieuwbouw verbonden. Ook op het terrein van duurzame isolatie en energiewinning bent u bij ons aan het juiste adres. Green Power Zonnepanelen is een onderdeel van Verkoelendak Nederland. Green Power Zonnepanelen is gespecialiseerd in duurzame energiewinning en energieterugwinning. Daarbij kunt u denken aan zonne-energie. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze totaaloplossingen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.