Over ons

Uw partner en adviseur in renovatie, restauratie en nieuwbouw

Verkoelendak Nederland is een uitstekende partner als het gaat om dakwerken. Maar ook voor de nieuwste felstechnieken kunt u bij ons terecht! Wij signaleren een duidelijke trend wat dat betreft. Trots zijn we dan ook op diverse projecten met bijvoorbeeld zink- en koperwerken. Maar dat is niet alles. Wij zijn van oudsher eveneens sterk in renovatiewerk. Bovendien beperken wij ons niet tot het dak alleen, maar nemen alle bijkomende werkzaamheden waaronder de houten dakconstructie, eventueel voeg- en schilderwerk ook mee. Uiteraard zijn wij in staat om zowel grote als kleine projecten, nieuwbouw- en renovatieprojecten tot een goed resultaat te brengen.

Een dak heeft heel wat te verduren. Toch kunnen wij met 100% zekerheid een garantie bieden van 10 tot 15 jaar. Maar ook na die tijd staan wij bij eventuele calamiteiten zoals bijvoorbeeld stormschade voor onze opdrachtgevers klaar. We beschikken over een twintigtal groene full servicewagens die snel ter plekke zijn.


Totale dakzorg

Verkoelendak Nederland is er trots op haar totale dakzorg. Doorgaans vragen onze opdrachtgevers: particulieren, architecten, aannemers, ziekenhuizen, bedrijven, overheden en bisdommen - om een totaalpakket. Dat begint met een vrijblijvende, uitgebreide en duidelijke offerte. We willen immers niet dat een opdrachtgever achteraf voor een verrassing komt te staan. Na de complete uitvoering is ons werk niet gedaan. Verkoelendak Nederland blijft gedurende het minimaal tien jaar durende natraject een vinger aan de pols houden. De kwaliteit van Verkoelendak Nederland is voor een groot deel afhankelijk van gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers. Stuk voor stuk mensen met vaktrots, met ervaring, inzicht en inzet. Zij hebben Verkoelendak Nederland tot het bedrijf gemaakt dat het nu is: een bedrijf dat een prominente plaats inneemt in de top-5 van de Nederlandse dakbedekkingsbedrijven.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.