Renovatie

Van oudsher zijn wij sterk in renovatiewerk

Onderhoud en renovatie van daken van kerken en monumentale panden

Het Nederlandse landschap wordt al eeuwenlang gekenmerkt door vele kerkgebouwen en kerktorens. Het behoud en onderhoud van deze karakteristieke en historische gebouwen vraagt specialistische kennis en gedegen vakmanschap.

Dat is nu precies wat wij in huis hebben! Van oudsher zijn wij gespecialiseerd in renovatie en restauratie van daken van kerken en kastelen. Die specifieke architectuur met sierlijke torentjes en ornamenten is precies ons terrein. Net als lei-, pannen-, zink-, koper- en loodwerk.

Bij renovatie passen we een gebouw zo aan dat het weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Hierbij maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken. Wanneer je een renovatie goed uitvoert, wordt het gebouw niet alleen mooier, maar ook milieuvriendelijker. Een renovatie is bij uitstek de kans om goede isolatie aan te brengen en met duurzame materialen te werken.


Sterk tot in de details

Bovendien beperken wij ons niet tot het dak alleen, maar nemen ook alle bijkomende werkzaamheden mee. Hierbij kunt u denken aan de houten dakconstructie, eventueel voeg- en schilderwerk, het onderhoud van ornamenten en het vergulden van bijvoorbeeld kerkhaantjes. Ons uitgangspunt is daarbij het in stand houden van historie en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van nu.

Bij deze renovatiewerken ligt het accent doorgaans op leien en koperen daken en het gebruik van authentieke keramische pannen.

Voor al onze werkzaamheden hebben we ervaren specialisten in huis die puur vakmanschap afleveren.


Asbest

Asbest wordt tegenwoordig niet meer gebruikt. Wij plaatsen wel asbestvrije platen. Mocht er sprake zijn van asbest dakbedekking dan kunnen wij deze saneren. Dat doen wij in principe zelf, bij grotere hoeveelheden besteden wij dit uit. Uiteraard coördineren wij dit voor u.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.