Restauratie

Ook het restaureren van bestaande daken behoort tot ons werkterrein.

Bij dakrestauratie kan het gaan om het herstellen van de oude uitstraling van het te restaureren dak of gebouw of juist om het creëren van een nieuwe uitstraling. Met een dakrestauratie of gevelrestauratie kan het uiterlijk van een pand aanzienlijk verbeterd worden.


Restauratie en isolatie

Wordt een restauratie bovendien nog gecombineerd met het isoleren van het dak en de gevels, dan wordt ook het comfort en de duurzaamheid van het pand verhoogd.

Behalve met renovatie zijn we ook actief met restauratie. Het grote verschil tussen restauratie en renovatie is, dat we bij restauratie alleen traditionele materialen en technieken gebruiken. Monumentale panden behouden zo hun karakteristieke eigenschappen. Het uitgangspunt is hierbij altijd om een pand te herstellen naar de oorspronkelijke staat en geen afbreuk te doen aan de uitstraling en authenticiteit.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.