dakschade serviceService vraag dakwerk vacaturesVacatures

Resultaatgericht Samenwerken

Wanneer u opzoek bent naar een multidisciplinair dakspecialist, bent u bij Verkoelen Dakspecialisten aan het juiste adres. Bij Verkoelen Dakspecialisten staat resultaatgericht samenwerken centraal. We vinden het namelijk belangrijk om onze klanten het gehele proces te laten meemaken, zodat ze precies weten hoe alles in elkaar zit. Wij bij Verkoelen Dakspecialisten vinden het daarom ook fantastisch om te zien dat klanten onze formule van resultaatgericht Samenwerken ontdekken.

Bij Verkoelen Dakspecialisten vinden we het namelijk ontzettend belangrijk om een goede werksfeer te hebben onderling. Zodat we resultaatgericht samenwerken aan een project of onderhoud. Communicatie is dat ook belangrijk binnen ons bedrijf, wanneer we goed kunnen communiceren met elkaar kunnen we ook resultaatgericht samenwerken. Het komt namelijk ook wel eens voor binnen Verkoelen Dakspecialisten dat dakdekkers van de afdeling vlakke daken, bijvoorbeeld bij de afdeling Service & Beheer werkzaamheden uitvoeren. Andersom kan ook wel eens voorkomen. Tijdens deze veranderingen is communicatie en samenwerking ontzettend belangrijk. Bij Verkoelen Dakspecialisten, bij het binnen personeel wordt iedereen ook gelijk behandeld en kun je altijd vragen stellen aan elkaar. We ondersteunen elkaar waar nodig is zodat we resultaten kunnen leveren, goed samen kunnen werken en kunnen laten zien aan de buitenwereld hoe Verkoelen Dakspecialisten al sinds 1922 geweldig werkt levert.

Heeft u een serviceverzoek?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht
Door het invullen en versturen van dit formulier geeft u Verkoelen Dakspecialisten Weert opdracht voor het uitvoeren van werkzaamheden. Door het maken van een afspraak accepteert Verkoelen de opdracht en gaat Verkoelen een inspanningsverplichting aan, nadrukkelijk geen resultaatverplichting, om uw storing zo goed mogelijk te verhelpen. Verkoelen voert haar werkzaamheden uit onder de Algemene leverings- en aannemingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de kamer van koophandel te Venlo en zullen op verzoek bij u worden aangeleverd. Ingegeven door de wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op hoogte, kan het zijn dat onze werkzaamheden ingepland worden met twee monteurs. Tarieven en uren op basis van nacalculatie waarbij op de bon het aantal uren van de monteurs worden vermeld. Er worden geen voorrijkosten in rekening gebracht, wel wordt minimaal één uur per aanwezige monteur in rekening gebracht.