Showroom

Hier tonen wij álles wat er op het gebied van dakbedekking maar mogelijk is.


In onze vestiging in Beegden beschikken wij over een bijzonder showroomconcept met een oppervlakte van meer dan 200m². Hier tonen wij álles op het gebied van dakbedekking, isolatie en zonnepanelen.  Wij hebben hier letterlijk alles onder één dak! U kunt zich hier uitgebreid verdiepen in de diverse mogelijkheden, stijlen en materialen die maar denkbaar zijn.

Uniek showroomconcept voor dakbedekking

Vooral in het voortraject kunnen wij u van dienst zijn, door u de juiste mogelijkheden aan te reiken. Wij streven ernaar van iedere vorm van dakbedekking, én van de verschillende materialen, een voorbeeld in huis te hebben. Nog nooit zijn alle vormen van dakbedekking zo overzichtelijk bij elkaar gebracht.

Bezoek onze showroom van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar! Kijk bij contact voor ons adres en een routebeschrijving.
 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.