Toepassingen

Professioneel in totale dakzorg!

Wij zijn van oudsher een allround dakdekkersbedrijf. Dat wil zeggen dat wij de kennis en het vakmanschap in huis hebben voor nagenoeg alle soorten dakbedekking. Bij materialen ziet u direct een overzicht van alle dakbedekkingen die wij voor u kunnen realiseren. Van bijvoorbeeld traditionele pannendaken, tot kunststof en bitumineuze daken en tot hoogwaardige non-ferro daken en gevelbekleding. En dan hebben we het niet alleen over nieuwbouw, maar ook over renovatie en restauratie. Onze vakbekwame medewerkers werken op platte en hellende daken en doen dat bovendien volgens de geldende normen en voorwaarden binnen ons vakgebied.


Verkoelendak voor bedrijven en particulieren

Met kennis van zaken en daken bedienen wij onze klanten in het voortraject, de uitvoering en in het natraject. Dat kan gaan om grootschalige projecten maar ook een (kleine) dakreparatie of renovatie. Voor zowel bedrijven als particulieren voeren wij al het dakwerk en bijkomende werkzaamheden met veel plezier uit!


Bijkomende werkzaamheden

Wij beperken ons niet tot het dak alleen, maar nemen alle bijkomende werkzaamheden waaronder de houten dakconstructie, eventueel voeg- en schilderwerk ook mee. Uiteraard zijn wij in staat om zowel grote als kleine projecten, nieuwbouw- en renovatieprojecten tot een goed eindresultaat te brengen.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.