Werken bij Verkoelendak

Bij ons werken mensen met passie voor het vakmanschap.

Verkoelen biedt een totale dienstverlening op het gebied van dakbedekkingen. Totale dakzorg, zo u wilt. In het voortraject, in de uitvoering en het natraject. Dat doen wij met ruim 60 medewerkers. Stuk voor stuk gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers. Mensen met vaktrots. Met ervaring, inzicht en inzet. Zij hebben Verkoelendak Nederland tot het bedrijf gemaakt dat het nu is: een bedrijf dat een prominente plaats inneemt in de top-5 van de Nederlandse dakbedekkingsbedrijven.
 


Wij vragen van onze medewerkers dat zij in het bezit zijn van hun vakdiploma’s. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers op de hoogte zijn en blijven van de laatste technieken geven wij hen de gelegenheid training en bijscholing te volgen. Bovendien is Verkoelendak Nederland een erkend leerbedrijf. Zo hebben wij regelmatig stagiaires op wie wij onze vakkennis graag overdragen.


Werken bij Verkoelendak Nederland betekent:

  • meewerken aan hoogwaardig vakmanschap
  • deel uitmaken van een gemotiveerd team
  • zelfstandig werken is vanzelfsprekend
  • geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit

Vacatures
Bekijk onze actuele vacatures

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten, een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via:

0475 - 58 22 22
info@verkoelendak.nl
 

CONTACT OPNEMEN

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.